باشه داداش من اونو دانلود میکنم فقط ورژنش پاین میاد کلا مشکلی نیست؟ بازم ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
باشه داداش من اونو دانلود میکنم فقط ورژنش پاین میاد کلا مشکلی نیست؟ بازم ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (13-05-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
نه هیچ مشکلی نیست چون بتلفیلد 4 فقط از این ورژن منتل پشتیبانی میکنه و اگه ورژن بالاتر نصب کنید دوباره همین مشکل پیش میاد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر مشکلتون حل شد اعلام کنید.
darvishkhoob (13-05-14)
کاربر شهرسختافزار
باش داداش من اینو دانلود و نصب میکنم مشکل رفع شد اعلام میکنم ممنون موفق باشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (13-05-14)
کاربر شهرسختافزار
ممنون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقت کردی Crysis 3 رو نصب کن.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
darvishkhoob (13-05-14)
کاربر شهرسختافزار
گذاشتمش برای دان راستی نسخه بتا هست مشکلی نیست؟ ببخشید میپرسم کلا رو برنامه ای که رو سیستم مشکل ایجاد کنه حساسمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد این بازیCrysis 3 چجوره؟ حجم؟ سیستم مورد نیاز ؟ممنون
*MoJtAbA* (13-05-14)
کاربر شهرسختافزار
نه اصلا از بابت ورژن 14.1 ش و بتا بودنش نگران نباش. فعلا بازی ها از همین ورژنی که لینکش رو دادم یعنی 14.1 ساپورت میکنند یعنی اگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بالاتر نصب کنی مشکل پیدا میکنی.
Crysis 3 هم بازی خوبیه گرافیکش عالی هست حجمش حدودا 10 گیگ هست سعی کن نسخه BlackBox دانلود نکنی چون
ممکنه از بعضی قسمت های بازی زده باشن تا حجم بازی کم بشه. با این سیستمی که داری راحت میتونی با تنظیمات بالا
اجراش کنی از نظر سیستم مورد
نیاز بازی ها خیالت راحت سیستمت اونقدری قوی هست که لازم نیست برای اجرای بازی ها به سیستم مورد نیازشون نگاه کنی.
اگر هم میخوای خیالت راحت شه میتونی برای مشاهده سیستم مورد نیاز بازی ها به سایت
gamesystemrequirements.com یا Can You RUN It | Can I run that game | Game system requirements بری.
آخرین ویرایش توسط *MoJtAbA* در تاریخ 13-05-14 انجام شده است
AMD>INTEL (13-05-14), darvishkhoob (13-05-14), Rezasam1 (19-05-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
خوب ممنون داداش خیالمون راحت شد اون بازی رو هم دانلود میکنم اره درسته منم خودمم نسخه black box رو قبول ندارم همین چون هم ممکنه کمو کاستی داشته باشه هم اپدیتها روش نصب نشه همین بتلفیلدم ریلودد دانلود کردم چند گیگ بیشتر از blackbox هم اپدیتها روش نصب میشه هم دیگه کمو کاستی ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اره خدارو شکر همون موقع که این سیستمو گرفتم یک چیزی خوب خریدیم چند سال پیش که هنوز جواب میده و حتی جای ارتقا داره تا 16 گیگ رم ساپورت میکنه کلا مادر برد خوبیه بازم ممنون از پاسخگویی
فقط یه سوال دیگه از تجربه شما هم استفاده کنیم. به نظر شما این اپدیت بازیها مثل بتلفیلد 4 اپدیت روش نصب کنم تاثیری هم دارم ؟ ممنون از پاسخگویی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks